"Nem volt egyszerű" - Mucsi Zoltánt kilökték a komfortzónájából

Mucsi Zoltán, a Jászai Mari-díjas színész, aki több tucat színházi és filmes szerepben ért el sikereket, most saját életéről mesél a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az "Egy életem" című estjén olyan részleteket is megoszt, amelyekről korábban nem beszélt.

Mucsi Zoltán június 29-én, szombat este egy különleges előadással lép a közönség elé, ahol önmagát alakítja. Az est ötletgazdája Lévai Balázs producer, tévés volt, akivel a színész az RTL Reggeliben beszélgetett a közös munkáról. Mucsi szerint Lévai rosszindulatú barátja volt ebben a projektben, mivel úgy érezte, hogy ki kell lökni őt a komfortzónájából, ami nem volt egyszerű feladat.

Lévai Balázs elmesélte, hogy a közös munka során hosszú és kegyetlen küzdelem zajlott, míg végül sikerült egy standup estet idéző előadást létrehozniuk. Az előadás során Mucsi Zoltán életéből válogatták ki azokat a történeteket, amelyeket összefűzve egy személyes sztorit hoztak létre. Lévai szerint az ötletet külföldről "lopta", és az eddigi előadások sikere alapján ez jó döntésnek bizonyult.

Mucsi Zoltán elismerte, hogy az előadásban sok személyes dolog van, de van egy határ, amit nem lép át. Hozzátette, hogy az este nem válik teljesen tragikussá, mert humorral is megfűszerezték. Az előadás során olyan dolgokról is beszél, amelyeket korábban nem osztott meg a nyilvánossággal.