Charlie véleménye Varga Barnabás sérüléséről és a skótok elleni meccsről

Horváth Charlie, a népszerű énekes, megosztotta gondolatait a skótok elleni mérkőzésről, amelyet fia és unokája társaságában nézett. Az énekes szerint a meccs izgalmas volt, és a magyar csapat megérdemelten nyert. Külön kiemelte Csoboth Kevin teljesítményét, aki gólt szerzett a mérkőzésen.

Charlie szerint a mérkőzés során voltak olyan periódusok, amikor izgulniuk kellett, de a végén euforikus hangulatban tölthették az időt a győzelemnek köszönhetően. Az énekes külön gratulált Csoboth Kevinnek, az Újpest FC játékosának, aki gólt szerzett, és ezzel hozzájárult a magyar csapat sikeréhez.

Varga Barnabás sérülésével kapcsolatban Charlie úgy vélekedett, hogy a skót kapus cselekedete katasztrofális volt, és szerinte a magyar csapat javára tizenegyest kellett volna ítélni az esetnél. Az énekes mielőbbi felépülést kívánt a sérült játékosnak, és megjegyezte, hogy Varga hiányozni fog, ha a magyar csapat továbbjut a csoportból.

A torna esélyeseiről szólva Charlie a spanyolokat és a portugálokat emelte ki, megjegyezve, hogy bár a németek is jók, és sokan az angolokat tippelik, ő soha nem szurkolt az angoloknak. Mint a déli foci kedvelője, reményét fejezte ki, hogy a spanyol vagy a portugál csapat kerül ki végül győztesen.