Taylor Swift konyhájában oltott tüzet

Taylor Swift énekesnő egy kisebb tűzesetet hárított el New York-i lakásának konyhájában, miközben Gracie Abrams énekesnővel dalírással foglalkoztak.

Gracie Abrams énekesnő Instagramon osztott meg két videót pénteken: az egyiken Taylor Swifttel közösen írnak egy dalt, a másikon pedig Swift éppen elolt egy kisebb tüzet lakása konyhájában. A felvételen látható, hogy Swift egy tűzoltó készülékkel küzd a lángok ellen, és bár kezdeti nehézségek után sikerrel jár, közben még megjegyzi társának: „Azt hiszem, meg fogunk halni”.

A tűz eloltása után Abrams nevetését lehet hallani, Swift pedig megállapítja, hogy a táskáik, cipőik és az egész szoba is károsodott. A videó végén Swift egyik macskáját is megörökítik, ahogy éppen a konyhába lép.

Abrams a történtekről egy héten belül megjelent interjúban is beszélt, ahol elárulta, hogy az eset fél évvel ezelőtt történt, egy átmulatott éjszaka után, és valószínűleg egy elfelejtett gyertya okozta a tüzet. Hozzátette, hogy Swift igazi hős volt, és nem érti, hogy abban az állapotban, amiben voltak, honnan tudta, mit kell tenni. A tűzoltó készülék füstjétől mindketten köhögtek, még hetekig.

Gracie Abrams Instagram-posztjában megemlítette, hogy a dalírás hajnali kettőtől reggel hatig tartott, és ez volt élete egyik legszórakoztatóbb élménye. Hozzátette: "Taylor, most már tudjuk, hogyan kell használni a tűzoltó készüléket. Szeretlek".