T. Danny és Kecskés Enikő szakításának története

T. Danny énekes és Kecskés Enikő, az Ázsia Expressz sztárja hosszú ideig titokban tartották kapcsolatukat, amely a Dancing with the Stars felvételein is megfigyelhető volt. A szerelmük azonban véget ért, és a zenész most először nyilatkozott a nehézségekről és érzelmi újrarendeződéséről.

T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata kezdetben rejtve maradt a nagyközönség elől, de a lány kísérte az énekest a Dancing with the Stars felvételeire, ami arra utal, hogy kapcsolatuk komoly volt. A szakításuk után viharos időszak következett, többször is újra egymásra találtak, de végül döntés született a végleges szakítás mellett.

A szakítás után a két fiatal között sokáig tartott a háború, de érzéseikről nem beszéltek nyilvánosan. T. Danny a Tények Plusznak adott interjújában azonban megtörte a csendet, és beszélt a nehéz időszakról, amely során próbálta újra felépíteni önmagát.

"Ez volt nekem a nehéz része az évnek, talán mondhatom, hogy a legnehezebb" – vallotta be T. Danny, hozzátéve, hogy mindent megtett azért, hogy rendezze magában a dolgokat.

Az énekes egy új dalában feldolgozta a zátonyra futott szerelmüket. A dal a nagy csalódásokról szól, a videoklip és a dal maga is tükrözi az énekes lelkivilágát, valamint az év eleji feleszmélését és átalakulását.

"Mindezek kellettek ahhoz, hogy ebben az időszakban annyi zenét gyártsak és olyan zenéket, amiket mindig is akartam. Ami látszik ebben a klipben, az mind az én lelkivilágomat tükrözi, és azt gondolom, hogy ennél személyesebb videoklipem és – talán a komolytalansága ellenére – dalom még nem volt" – nyilatkozta T. Danny. Az énekes elmondása szerint a dal és a klip az átváltozásáról és az új önképről szól, amely az év elején alakult ki benne.