Bangó Marika a csendesebb élet reményében költözik

Bangó Marika és férje, négy évtizedes belvárosi élet után, úgy döntöttek, hogy elhagyják a zajos környéket és egy nyugodtabb helyre költöznek, hogy Marika közelebb lehessen édesanyjához, Bangó Margithoz, és kertészkedéssel tölthesse életének hátralevő részét.

Az énekesnő és párja már hirdetik is VIII. kerületi, közel 100 négyzetméteres lakásukat, amely már nem hallgat gyermekzsivajra, hiszen gyermekeik máshol élnek saját családjukkal. Bangó Marika elmondta, hogy régóta vágyik arra, hogy a belvárost maguk mögött hagyva, vidéki környezetben éljenek, de eddig a gyerekek és a munkájuk kötötte őket a városhoz. Elemér, Marika férje, eleinte ellenállt a kertes ház ötletének, de most már ő is támogatja a változást. Az énekesnő hozzátette, hogy bár nehéz érzelmileg megválni a sok emlékkel teli lakástól, készen állnak az új kezdetre.

Marika szeretne minél közelebb költözni édesanyjához, és bízik benne, hogy hamarosan sikerül eladniuk a lakást, és megtalálniuk az új álomotthont. Ha nem is közvetlenül anyja mellé, de a cél az, hogy ne legyen nagy távolság közöttük. Gyálon és az agglomerációban keresik az új lehetőségeket.

Az énekesnő izgalmasnak találja ezt az időszakot, és reméli, hogy mások számára is vonzó lesz a lakásuk, és ugyanannyi boldogságot fog okozni az új tulajdonosnak, mint nekik. Bangó Marika, akárcsak édesanyja, imádja a kertet, és reméli, hogy a hátralévő éveit kertészkedéssel töltheti.