A TV2 sztárja, aki a szerelem hálójában kötött ki

Hegedűs Csaba, a TV2 "Házasság első látásra" műsorának szereplője, aki eredetileg csajozni szeretett volna, egy 21 éves lány, Fanni személyében megtalálta a boldogságot.

A 38 éves üzletember, Hegedűs Csaba, aki korábban Boda Gyöngyivel kötött házassága a műsorban nem vezetett sikerre, nem törte magát a kudarc után. Sőt, a népszerűség adta lehetőségeket szerette volna kihasználni, de a sorsnak más tervei voltak számára. Egy váratlan találkozás során Fanni, aki egy szoláriumban dolgozik, teljesen elrabolta a szívét. A kapcsolatukat hónapokig titokban tartották, de most már büszkén vállalják a szerelmüket.

Fanni elmesélte, hogy a megismerkedésük egy véletlen köszönés alkalmával történt, amikor Csabi szoláriumába látogatott. Csabi később odament hozzájuk beszélgetni, és Fanni azonnal szimpatikusnak találta őt. Ő volt az, aki kezdeményezett, ami Csabit nagyon megfogta, hiszen szerinte, ha egy nő "levadássza" őt, az csak jót jelenthet.

A kapcsolatuk gyorsan fejlődött, hiszen mára már összeköltöztek, közös vállalkozásba kezdtek, és a közös otthonukat is építgetik. Csabi elmondása szerint Fanni komoly szándékokkal közeledett felé, ami hízelgett neki, bár ő eredetileg nem ezt tervezte. A vállalkozó szerette volna élvezni a szingliség adta lehetőségeket, de Fanni megjelenésével ez a lehetőség elszállt. Csabi szerint talán túl korán jött Fanni az életébe, de végül mégis ő ragadta meg a szívét.

A szerelmespár mindketten átélt már mérgező kapcsolatot, Fanni például egy féltékeny exbarát miatt szenvedett. Csabi mellett azonban újra szabadságot és biztonságot érez, és tudja, hogy Csabi sosem bántaná meg.

A jövőt illetően, bár eddig gyorsan haladtak előre, most szeretnének egy kicsit lassítani. Csabi, aki nemrégiben vált el, egyelőre nem vágyik újabb házasságra, de nem zárkózik el a lehetőségtől, ha minden jól alakul Fannival, akkor előbb-utóbb szóba kerülhet a jegygyűrű is.