Tompos Kátya temetése zárt körben

Zárt körben, a hozzátartozók és barátok számára ismert időpontban és helyszínen kerül sor Tompos Kátya végső nyugalomba helyezésére.

Tompos Kátya május 31-én hunyt el hosszan tartó betegség következtében. A színésznő emlékére korábban virrasztást tartottak, de a temetés pontos időpontjáról és helyszínéről csak a közeli kör tud. Egy közösségi médiában megjelent bejegyzés szerint Tompos Kátya családja kérésére a temetés nem lesz nyilvános, és csak később hozzák nyilvánosságra a temetés helyszínét.

Kálnási Anikó, a színésznő menedzsere és jóbarátja, a Blikknek megerősítette, hogy a temetésen csak a szűk család, barátok és kollégák vesznek részt. Kálnási Anikó hangsúlyozta, hogy a temetés után nyilvánosságra hozzák majd a sírhely helyét, hogy a rajongók is leróhassák kegyeletüket, de a búcsút szeretnék bensőségesen megélni, mivel Tompos Kátya is egy visszahúzódó személyiség volt.

A Blikk emlékeztet arra, hogy hasonló módon, zárt körben helyezték örök nyugalomra más ismert személyeket is, mint például Gesztesi Károlyt, Dunai Tamást és Sinkó Lászlót a közelmúltban.