Távoltartási végzést kért nejével szemben Billy Ray Cyrus

A Cyrus család belső viszályai és botrányai nem érnek véget, legújabb fejezetként Billy Ray Cyrus hét hónap házasság után nem csak elválni kíván, hanem távoltartási végzést is kért újdonsült felesége, Firerose ellen.

A Cyrus család élete az elmúlt évek során jelentősen megváltozott, a szülők válása és új kapcsolataik nyomán két táborra szakadtak, és a kommunikáció is megszakadt köztük. Billy Ray Cyrus most újabb nehézségekkel szembesül, hiszen alig hét hónap házasság után beadta a válókeresetet, csalás vádjaival, amelyek a házasság valódiságát is megkérdőjelezik.

A válókereset okai eddig nem voltak teljesen világosak, de a Daily Mail cikke szerint Firerose százezer dollárt (körülbelül 37 millió forintot) vett el jogtalanul Cyrus számlájáról, még a válókereset benyújtása után is. A nő többször használta a bankkártyát anélkül, hogy erre engedélyt kapott volna.

Billy Ray Cyrus ezek után ideiglenes távoltartási végzést kért, hogy megakadályozza Firerose-t a további jogosulatlan hozzáféréstől a számlaadataihoz és hitelkártyáihoz. Ezzel egyidejűleg eljárást is kezdeményezett, míg Firerose tagadja a vádakat, és azt állítja, hogy Cyrus már a közös életük kezdetén hozzáférhetővé tette számára a hitelkártyáit.

A válás folyamatában Cyrus arra kérte Firerose-t, hogy hagyja el a közös otthont, de anyagi segítséget is felajánlott neki: tíz napig naponta 500 dollárt (185 ezer forintot), hogy ideiglenes szállást találjon, és további 5000 dollárt (1 850 000 forint) a következő hónapokban, hogy megfelelő otthonra leljen. Ezt a támogatást a válás kimondásáig, vagy három hónapig vállalta.

A másik oldal

A családi viszályok nem csak az apai ágon jelentkeznek, hanem Miley Cyrus is hozzájárul a botrányokhoz. Ő maga ismertette meg édesanyját, Tish Cyrust a marihuánával, amelybe az gyorsan bele is szeretett. Miley azonban egy alkalommal rosszul lett az anyja által használt fűtől, és három napig képtelen volt vezetni, illetve azt sem tudta, ki ő. Az énekesnő azóta kerüli azt a marihuánát, amit édesanyja szív, mivel annyira erős, hogy még Wiz Khalifa is pánikrohamot kapott tőle. Miley Cyrus emellett azt is elmondta, hogy apjától nem csak a zenei tehetségét örökölte, hanem a nárcizmusát is.