Mexikói-amerikai házaspár tragédiája: áramütés a jakuzziban

Egy texasi férfi életét vesztette, miután áramütés érte őt és feleségét egy mexikói üdülőhely pezsgőfürdőjében. A felesége súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg is kritikus állapotban van.

Egy mexikói-amerikai házaspár nyaralása tragédiával ért véget, amikor Puerto Peñasco városában egy jakuzziban áramütés érte őket. A 43 éves Jorge Guillen a helyszínen életét vesztette, míg 35 éves felesége, Lizette Zambrano életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A baleset körülményei még tisztázatlanok, a hatóságok vizsgálják az esetet, és egyelőre nem áll rendelkezésre információ arról, hogy más vendégek is megsérültek volna.

Egy szemtanú beszámolója szerint, amikor észrevette, hogy a házaspár nem mozog a vízben, megpróbált segíteni, de őt is megrázta az áram.

Lizette Zambrano, aki általános iskolai tanárként dolgozik El Pasóban, barátai most adománygyűjtést szerveznek. A cél, hogy Jorge Guillen holttestét hazaszállíthassák az Egyesült Államokba, és fedezni tudják a feleség orvosi költségeit.

A barátok és ismerősök támogatása mellett Lizette-nek még hosszú út áll a felépülés felé, és közössége mellette áll, hogy segítse őt ebben a nehéz időszakban.