Peter Srámek magányosan vigasztalódik tyúkokkal: „Jó lenne, ha valaki hazavárna”

Peter Srámek énekes életében jelenleg egyensúlyt keres a munka és magánélet között, és bár egyedülálló, bizakodik abban, hogy hamarosan rátalál a szerelem.

Peter Srámek, a táncdalénekes, egy eseménydús időszakot él meg, és bár harmincévesen egyedül van, hisz abban, hogy hamarosan társra talál. Az énekes elmondása szerint karrierje jó úton halad, új projekteken dolgozik, és népszerűsége is növekszik. Rajongói már saját dalait kérik, ami nagy öröm számára. Számos terve van, többek között egy őszi turné és egy új lemez megjelenése is várható még az évben. Peter azonban beismeri, hogy kevés ideje marad magára, ami zavarja is.

Az énekes szerint a magánélete szinte teljesen nyilvános, ami hátrányokkal is jár. Fél éve él egyedülállóként, és bár a szakítást meg kellett emésztenie, már nyitottabb egy új kapcsolatra. Peter szereti az egyedüllétet is, de örülne, ha valaki várna rá otthon. Korábban mindig kapcsolatban élt, és most is nyitott szemmel jár, nem zárkózik el egy komoly kapcsolattól. Optimista, és úgy érzi, még nem késett le semmiről, talán már holnap megtalálja az igazit.

A magánéletén kívül Peter a háza bővítésén is dolgozik, hogy helyet teremtsen a rajongóitól kapott ajándékoknak. Emellett a tyúkjairól is gondoskodik, amit sokan furcsának találnak, de számára ez a tevékenység kikapcsolódást és terápiát jelent a mindennapokban.