Csobot Adél Amerikában kap munkát

Óriási lehetőség adódott Csobot Adél számára, ugyanis egy amerikai stábbal dolgozhat együtt.

Az X-Faktor által felfedezett énekesnő hamarosan az Egyesült Államokba utazik, ahol a Skechers Magyarország cipőmárka-nagyköveteként nemzetközi feladatokat is ellát majd. Adél egy külföldi stábbal fog reklámfilmet forgatni, ami új kihívások elé állítja.

A kétgyermekes édesanya korábban még soha nem járt Amerikában, így különösen izgatottan várja az utazást. Elmondása szerint a mindennapjai rendkívül mozgalmasak, ezért a felkérés miatt alapos szervezésre lesz szükség.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy kint, egy amerikai stábbal dolgozhatok, de elég rugalmasnak tartom magam ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen majd" – nyilatkozta a Marie Claire-nek Csobot Adél. Hozzátette, hogy habár a munka a legfontosabb, reméli, lesz lehetősége arra is, hogy felfedezze az országot és megtapasztalja az amerikai életérzést.

Csobot Adél azonban nem csak a munkára koncentrál majd Amerikában, hanem szeretne időt szakítani arra is, hogy egy kis felfedezőútra induljon. Az énekesnő egyébként néhány hónappal ezelőtt Balira látogatott el, ahol szintén remekül érezte magát.