Apák a Cápák között: őszinte vallomások

A Cápák között műsor befektetői nem csak üzleti életben, hanem a szülőség terén is megosztották tapasztalataikat. Moldován András, Balogh Petya, Lakatos István, Balogh Levente és Sárospataki Albert nyíltan beszéltek az apaság kihívásairól és örömeiről.

Moldován András büszke fiára, Marcira, aki 28 évesen üzletfejlesztési igazgatóként dolgozik és édesapja befektetéseivel foglalkozik. Annak ellenére, hogy kevés dologban értenek egyet, tiszteletben tartják egymás döntéseit.

Balogh Péter, aki egy sikeres autónavigációs vállalat alapítója és a startupvilág meghatározó alakja, elismerte, hogy a karrierje építése során sok áldozatot hozott. Gyakran kellett választania a munka és a család között, például amikor tárgyalni ment Japánba, miközben gyermekének születésnapja volt.

Balogh Levente, aki négy gyermek édesapja, elárulta, hogy kisfia valószínűleg hamarosan dzsúdózni fog, hogy levezesse az energiáit, ahogy ő is tette gyerekként. Balogh számára az édesapja volt a példakép, aki nemcsak szakemberként, hanem szeretetteljes apaként is inspirálta.

Sárospataki Albert is az apját tekinti példaképnek, aki első generációs vállalkozóként épített fel egy komoly céget. Albert fontosnak tartja, hogy apaként jó példát mutasson, és erre törekszik saját gyermekei felé is.

Lakatos István, akinek édesapja 47 éves korában vált apává, sok időt töltött vele nyugdíjba vonulása után. István ma már gyakran idézi apja mondásait az üzleti életben, és ezeket az emberei is átvették. Kapcsolata három felnőtt gyermekével mára baráti viszonnyá alakult.