Miló Viki párkapcsolatra vágyik 45 évesen

Miló Viktória, a 45 éves ökölvívó-világbajnok, 23 éve él egyedül, és most szeretne párkapcsolatot kialakítani. A bajnoknő készen áll lelkileg az összeköltözésre, de a leendő társnak elfogadnia kell, hogy nyolc kutyával együtt érkezik a szerelem.

Miló Viki élete egy fontos részének tartja a párkapcsolatot, és úgy érzi, itt az ideje, hogy megossza az életét valakivel. Bár eddig még sosem élt együtt senkivel, úgy véli, ő is képes lenne egy ilyen lépésre. Önmagát jó fejnek és nem is annyira csúnyának tartja, és nem érti, mi lehet az akadálya a párkeresésben.

A Fókusz riportjában elmondta, hogy a kutyái fontosak számára, és mind a nyolcnak külön szobát biztosít otthonában. Azt is hozzátette, hogy a jövendőbeli párjának el kell fogadnia a kutyáit, mivel ők is részei az életének. Kezdetben hajlandó lenne a férfihoz költözni, de ha úgy érzi, hogy a kapcsolat fejlődik, meghívja őt a saját otthonába. Ez lesz a döntő próba: vagy a férfi megszereti a kutyáit, vagy nem lesz közöttük kapcsolat.

Miló Viki az édesanyjával nem ápol túl jó viszonyt, mivel az anyja kutyaellenes. Az édesanyja úgy véli, hogy a kutyák miatt nincs párja, és nem tartja normálisnak a lányát. A nagymamája pedig azt vetette a szemére, hogy miért nem inkább egy gyermeket fogadott örökbe a kutyák helyett. Viki tudja, hogy a családja aggódik érte, és attól félnek, hogy ha ők már nem lesznek, akkor egyedül marad. Ő azonban úgy érzi, eddig is egyedülállóként megállta a helyét a világban.

: (via RTL)