Sztárdömping az X Smart Sport Expón & Fitness Fesztiválon

A Schobert család tagjai, köztük Norbi, Réka, lányuk Lara, fiuk Norbika és barátnője, valamint több ismert személyiség, mint Rippel Feri és fia, Herkules, Gelencsér Tímea, Győrfi Pál, Jákob Zoli és Erdélyi Mónika is részt vettek az év egyik kiemelkedő fitnesz rendezvényén.

Az X Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál színpadán és a közönség soraiban egyaránt hírességekkel találkozhattak a látogatók. A Schobert család aktívan részt vett a rendezvényen, ahol közösen mozgásra bírták az érdeklődőket. Nem csak a fitnesz világából érkeztek azonban sztárok, hiszen a jelenlévők között volt többek között a mentőszolgálati munkájáról is ismert Győrfi Pál, valamint a televíziózásból és a színpadról ismert Jákob Zoli és Erdélyi Mónika is.

A rendezvényen feltűnt Gelencsér Tímea is, aki az egészséges életmód és a mozgás elkötelezett híveként ismert. Emellett a milliárdos üzletember, aki nemrégiben étrendkiegészítő márkát alapított, szintén megjelent, hogy támogassa az egészséges életmódot és a fogyást. Az ő segítségével Erdélyi Mónika is leadta a felesleges kilóit.