Hamarosan újra a régi lesz Kabát Peti

Tavasszal úgy tűnt, hogy Kabát Peti a januári műtétje után hamarosan újra teljes értékű sporttevékenységeket végezhet, de a sors és a teste további türelmet követeltek tőle. Áprilisban beszámolt arról, hogy egy rövid kihagyás után ismét rehabilitációra szorult, mivel beszakadt az oldalszalagja.

A Blikk korábban arról írt, hogy a Sztárbox korábbi versenyzője, Kabát Peti térdsérülést szenvedett a Rácz Jenő elleni meccsen, ami miatt műtétre volt szükség január elején. Az elmúlt hónapokban Peti nagyon komolyan vette a gyógytornát és a táplálkozását is dietetikussal egyeztette, hogy mielőbb felépüljön.

Június elején már pozitívabb hírekkel szolgált, bár óvatosabb és türelmesebb lett, mint korábban. "Majdnem két hónap telt el. Jártam kezelésekre, nem erőltettem nagyon, nem sportoltam, és szedem a megfelelő táplálékkiegészítőket is. Folyamatosan dolgozom, június közepén viszont szeretnék újra padelezni és teniszezni járni" - nyilatkozta az egykori gólkirály.

Peti elmondása szerint szerencsés jó testalkata van, és jól reagált a szervezete a kihagyásra. Nem hízékony, de már nagyon hiányzik neki a mozgás. "Azt hittem nehezebben fogom viselni, de nem akarok kapkodni. Szerencsére most nincs égető szükség arra, hogy sportoljak, mint például tavaly a Sztárbox alatt. Sok minden van körülöttem, ami tereli is a figyelmem" - magyarázta.