Újra válságban Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága?

Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata ismét válságba kerülhetett, miután nemrég még úgy tűnt, sikerült helyrehozniuk a korábbi töréseket.

A világbajnok kajakozó, Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett házassága már korábban is megrendült, amikor tavaly ősszel szakításukról érkeztek hírek. Akkor Ivett döntött úgy, hogy kilép a kapcsolatból, és a két gyermekükkel együtt szüleihez költözött. Miki azonban nem adta fel, és mindent megtett a családja visszaszerzéséért, ami idénre úgy tűnt, sikerrel is járt, hiszen boldogan nyilatkoztak a kapcsolatuk javulásáról.

A pár közötti kötelék erősödését egy februári közös családi fotó is alátámasztotta, amelyen a "Minden" felirat is olvasható volt. Azonban a közelmúltban történtek arra utalnak, hogy ismét válságba kerülhetett a kapcsolatuk. Ivett és Miki már nem követik egymást a közösségi oldalakon, és Ivett a közös képeket is eltávolította profiljáról.

A helyzet súlyosságára utalhat Szigligeti Ivett legutóbbi, szomorú hangvételű bejegyzése is, amelyben arról írt, hogy két órás sírás után kellett összeszednie magát. Ezt követően egy fekete-fehér képet posztolt, amin Mikivel egymás kezét fogják, és az eljegyzési gyűrű is látható a képen. Ivett a poszthoz nem engedélyezte a hozzászólásokat, és a következő szavakkal fejezte ki érzéseit: "Teljes szívem beletettem, neked mégsem volt egész" - ezzel talán a kapcsolatuk újabb válságára utalva. A posztolt kép Horváth Tamás Egyedül megyek tovább című dalának sorait idézi, ami tovább erősítheti a szakításra utaló jeleket.

Nem ez az első alkalom, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett csaknem egy évtizede tartó kapcsolata zátonyra futott: tavaly ősszel is szakítottak, méghozzá nem sokkal azt követően, hogy beköltöztek új otthonukba. A sportoló akkor sokat tett azért, hogy visszanyerje kedvese bizalmát, s bár korábban úgy nyilatkoztak, hogy a békülést követően szorosabb lett a kapcsolatuk, mint valaha, úgy tűnik, Dudás nem tudott élni a második esélyével.