Sofía Vergara új értelmet ad exférje, Joe Manganiello emlékének

Sofía Vergara, a népszerű színésznő, a The Talk című műsorban beszélt arról, hogy volt férje, Joe Manganiello tiszteletére készített tetoválása most új értelmet nyer.

Sofía Vergara a The Talk tévéműsor pénteki adásában osztotta meg a közönséggel, hogy a válásukat követően hogyan hasznosítja újra Joe Manganiello nevének kezdőbetűjét viselő tetoválását. A színésznő két apró tetkóját is megmutatta a műsorban, és elárulta, hogy a bal csuklóján lévő „R” betűt néhai bátyja, Rafael emlékére készítette, míg a jobb csuklóján lévő „J” betű már nem Manganiello nevére utal.

A stúdióban nevetés tört ki, amikor Vergara kijelentette, hogy „Ez Joe Manganiello nevének kezdőbetűje volt, de ő már nincs”. A színésznőtől ezután érdeklődtek, mi lesz a tetoválás sorsa, mire ő elárulta, hogy jelenlegi párja, Justin Saliman neve is ugyanezzel a betűvel kezdődik, így a tetoválás újrahasznosításra kerül.

Sofía Vergara és Joe Manganiello 2015-ben házasodtak össze, de hét év házasság után, tavaly júliusban jelentették be szakításukat. A válásukat idén februárban mondták ki hivatalosan.