Mohamed Fatima hackert keres

Mohamed Fatima énekesnő etikus hackert keres, mert úgy véli, hogy valaki szándékosan csökkenti közösségi oldalainak láthatóságát. Az énekesnő a rajongói segítségét kérte a keresésben, mivel tapasztalatai szerint oldalai árnyékolva vannak, és ezáltal kevesebb a lájk és a nézettség.

Fatima 2022 januárja óta figyeli oldalait, és azt észlelte, hogy minden platformon csökkent a követői aktivitás. "Olyan mintha árnyékolva lenne direkt az összes platformom! Valakik nagyon azon dolgoznak, hogy valahogy eltüntessenek az összes oldalamról, de innen is üzenem nekik, hogy a közönség szeretetét és a tisztánlátásukat nem tudják megvenni, max az én oldalaim árnyékolásáért fizetni… Pedig csak az igazat írom, és az algoritmus is ezt mutatja!" - fejtette ki az énekesnő a közösségi médiában.

Ez nem az első alkalom, hogy Mohamed Fatima a közösségi média kapcsán fordul a rajongóihoz. Tavaly nyár végén bejelentette, hogy visszavonul, és el szeretné adni a közösségi média felületeit, de végül úgy döntött, hogy mégis folytatja azok kezelését. "Sziasztok, eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima felületet mert más vonalon folytatom tovább az életemet és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni! Van ez az Instagram oldal, a TikTok, YouTube és a Facebook hivatalos oldal is" - írta akkor, de később meggondolta magát.