Medveczky Ilona óriási veszteséggel szembesült

Sok évtizedes otthonában, a 12. kerületi villájában élt meg egy szomorú eseményt Medveczky Ilona. A táncművésznek nem csupán a ház egy részét kellett eladnia, hanem a kertjét is tönkretette az elmúlt években bekövetkezett klímaváltozás.

Medveczky Ilona, aki hosszú évek óta él a 12. kerületi villájában, szomorúan számolt be arról, hogy a klímaváltozás következtében károsodott a kertje, és több, általa hatvan évvel ezelőtt ültetett fenyőfa is elpusztult. A táncművész elárulta, hogy a fák kivágása és pótlása nem egyszerű feladat, és ez okoz számára nagy szívfájdalmat.

Medveczky Ilona emellett arról is beszélt, hogy egészségi állapota sem a legjobb, hiszen gerince már nem a régi. Hangsúlyozta, hogy az egészség fontosságát nem lehet pénzen megvásárolni.

A táncművész azt is elárulta, hogy szeretne megválni ruhatára egy részétől. Tervei között szerepel, hogy a színpadi és civil ruháit, cipőit, táskáit felajánlja egy kiállításra, majd egy jótékonysági árverésre. Medveczky Ilona hozzátette, hogy ruhatárában számos érdekes darab található, hiszen ha kellett, akár New Yorkig is elutazott egy-egy különleges anyagért vagy izgalmas kiegészítőért.