Jeremy Renner újra a filmvásznon a Tőrbe ejtve harmadik részében

Jeremy Renner hosszú felépülés után tér vissza a filmiparba, és csatlakozik a Tőrbe ejtve-sorozat harmadik részének szereplőgárdájához. A színész 2023 januárjában szenvedett súlyos balesetet, amikor hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója alá került, és válságos állapotban került kórházba. A Hollywood Reporter információi szerint Renner most először vállal filmszerepet a balesete óta.

A Netflix által bejelentett új film egy új gyilkossági rejtélyt fog bemutatni, ismeretlen helyszínen, ahol Daniel Craig alakítja majd ismét Benoit Blanc nyomozót. A projektben olyan neves színészek vesznek még részt, mint Glenn Close, Andrew Scott, Kerry Washington és Josh O’Connor. Rian Johnson rendező a közelmúltban jelentette be, hogy a forgatás hamarosan kezdetét veszi.

Renner, aki a Marvel-univerzumban Hawkeye karakterét formálja meg, a baleset során 38 csontja tört el, és komoly belső sérüléseket szenvedett. A felépülése során több műtéten is átesett, többek között fémlemezeket és titánium rudakat helyeztek a testébe. A színész nemrégiben tért vissza a színészi munkához, a Paramount+ tévésorozatában, a Kingstown polgármestere harmadik évadában tűnt fel. Egy januári interjúban Renner megosztotta, hogy az életveszélyes balesete óta érzékenyebb lett.