A tetovált modell üzenete: ne kérdezzék tovább

Mára a tetoválás már nem tekinthető szélsőséges dolognak, de még mindig sokan vannak, akik kíváncsiak a tetováltak múltjára és döntéseikre. Isabella Dorianu, aki bár nem tartozik a teljesen tetovált emberek közé, közel áll hozzájuk, és gyakran kap kérdéseket a követőitől.

Az OnlyFans-modell, Isabella Dorianu gyakran szembesül ugyanazzal a kérdéssel: miért nincsenek arctetoválásai? Egy Instagramon megosztott videóban válaszol erre a kérdésre, hangsúlyozva, hogy az ő teste és az ő döntése, hogy hol és milyen tetoválásokat visel. A videóban, ahol haját félrehúzva megmutatja, hogy valójában vannak arctetoválásai, a következő üzenetet fogalmazza meg: "Mindig ugyanaz a kérdés az arctetoválásról. Kérlek, ne kérdezzétek tovább! Az én arcom, az én testem, az én döntésem! A tetoválások nem tesznek rossz emberré!".

A modell követői azonban még ennél is jobban érdeklődnek amellett, hogy milyen volt a külseje, mielőtt tetoválásokkal borította volna magát. Isabella Dorianu ezzel kapcsolatban is megosztott egy videót, amelyben elmondja, hogy korábban nagyon rosszul érezte magát a bőrében, csúnya pattanásai voltak, és kirekesztették a társai. A fiatal nő azt is elárulta, hogy bár kívülről modellnek tűnhet, belül mindig is stréber volt, és egy sötét időszakon ment keresztül. Ennek ellenére úgy döntött, hogy "harcolni fog", hetente négyszer látogatott kozmetikust, harcművészetet tanult, és általánosan megváltozott, ami által ma már sokkal elfogadóbb önmagával szemben.