Hugh Jackman megszenvedte a tömegnövelést, de 55 évesen is tökéletes Rozsomák

Még Ryan Reynolds álla is leesett a forgatáson Hugh Jackman átalakulását és munkáját látva. Az ausztrál színész 55 évesen is elképesztő fizikai formába lendült a Deadpool és Rozsomák forgatása alatt, annak ellenére, hogy a tömegnövelés nem tartozik a kedvencei közé.

A Deadpool és Rozsomák című film, amelynek részleteiről már többet is megtudhattunk a rendezőktől és a főszereplőktől, 2023. július 25-én kerül bemutatásra az itthoni mozikban. Hugh Jackman, aki Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas is, elárulta, hogy nem volt egyszerű feladat újra tökéletes formába hoznia magát ebben az életkorban.

Jackman izgatottságát a film iránt komoly fájdalmak árnyékolták be, amelyekkel szembe kellett néznie a kívánt testalkat elérése érdekében. "Az elején fájt a testem, de örültem, hogy a testem még mindig reagál a befektetett munkára. Rájöttem, hogy ez jót tesz nekem fejben is. A legnehezebb rész az étkezés volt, mivel nagyon sokat kellett ennem. Alapvetően sovány testalkatom van, így számomra mindig a tömegnövelés okozott több munkát" – idézi a Deadline a színészt.

A munkájával nem csak önmagát, de kollégáját, Ryan Reynoldst is lenyűgözte. Reynolds elismerően szólt Jackmanról: "Nagyon magasra tetted a lécet a harcjelenetekkel, elképesztő volt látni, ahogy dolgozol. Nem számít, hogy 25, 35, 45, vagy 55 éves vagy, ezt odatetted. A munkád volt az egyik leginspirálóbb dolog, amit valaha láttam életemben".

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban úgy nyilatkozott, hogy nem támogatták az ötletet, hogy Jackman ismét eljátssza a Rozsomák karakterét, mivel a Logan film befejezése tökéletes volt. Feige szerint nem kellett volna ezt a befejezést tönkretenni. Végül az győzte meg őt, hogy Jackman nem azt a Rozsomák-karaktert folytatja, aki már meghalt a Loganben.

(Borítókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary)