Deutsch Tamás és a politikai vita elemzése a SzavazóFülke podcastban

A SzavazóFülke podcast legutóbbi adásában a csütörtöki politikai vita került terítékre, amely Deutsch Tamás számára különösen katasztrofálisan alakult. A műsorban Magyar Péter kommunikációját, Dobrev Klára és Donáth Anna szereplését is elemezték, miközben a hallgatók kérdéseire is válaszoltak.

A SzavazóFülke podcast csapata a választási kampány hajrájában külpolitikai témák felé fordította a figyelmet, Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság eseményeit helyezve előtérbe. A magyarországi politikai események mellett ezek a témák is helyet kaptak a műsorban.

A podcastban részletesen kielemezték a köztévén megrendezett politikai vitát, amely Deutsch Tamás számára nem sikerült jól. A műsorban megvizsgálták, hogy Magyar Péter kinek üzent, kiket hagyott cserben, valamint hogy Dobrev Klára és Donáth Anna képesek voltak-e menteni a menthetőt.

A hallgatók kérdéseire is válaszoltak, többek között az elszámoltatással kapcsolatos témákban. A műsorvezetők, Ésik Sándor és Nagy Iván László, bejelentették, hogy a következő héten szerdán és szombaton is jelentkeznek, és június 9-én élő műsorban követik majd az önkormányzati- és EP-választás eredményeit a HVG Facebook és YouTube csatornáin.

A SzavazóFülke podcast elérhető a HVG YouTube-csatornáján, valamint több podcast platformon, mint például a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts és SoundCloud. A hallgatók feliratkozhatnak a műsorra, és küldhetik be kérdéseiket a következő heti adásra.