A horrorbohóc visszatér! Bill Skarsgard újra felölti Pennywise jelmezét: sokkoló lesz az AZ új része

Bill Skarsgård hamarosan ismét rettegésben tartja majd Derry városát, folytatódik a rettegett bohóc története.

Egy ismerős arc tér vissza, hogy terrorizálja a Maine állambeli Derry városát. A Deadline csütörtökön beszámolt arról, hogy készül a Maxre az Az előzménysorozata, a Welcome To Derry (Üdv Derryben), melynek főszerepét és executive produceri feladatait is a sikeres 2017-es AZból és annak folytatásából, az AZ – Második fejezetből ismert Bill Skarsgård fogja ellátni, ezzel újra magára öltheti a vérfagyasztó bohóc jelmezét.

A Warner Bros. Television által gyártott sorozatban Stellan Skarsgård 33 éves fia ráadásul ismét összeáll az AZ-filmek kulcsszereplőivel, vagyis a két produkció rendezőjével, Andy Muschiettivel, Barbara Muschietti producerrel és az AZ – Második fejezet társproducerével, Jason Fuchsszal, emellett a filmek másik producereivel, Roy Leevel és Dan Linnel is. A tájékoztatás szerint Muschietti a kilenc epizódból négyet fog rendezni.

A Stephen King-féle AZ világában játszódó Welcome To Derry ugyancsak a legendás író világsikerű regényén alapul, és a svéd színész mellett feltűnik majd benne többek között Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk és James Remar is.

Bill Skarsgårdot legutóbb a John Wick: 4. felvonásban láthattuk, de olyan filmekben is szerepet kapott korábban, mint a Deadpool 2, A holló, a Kinyírni a világot, a Barbár, az Örökkévalók, A beavatott-sorozat: A hűséges és a Budapesten forgatott Atomszőke.

Az AZ-filmek, melyekben a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard, James McAvoy, Jessica Chastain, Ethan Hawke és Mark Wahlberg is játszott, világszerte összesen 1,17 milliárd dolláros, vagyis körülbelül 421 milliárd forintos bevételt hoztak.