Aurelio életvezetési tanácsokat ad

A börtönből szabadult Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6. évadának győztese, úgy tűnik, hogy a múltbeli botrányos ügyei után végre jó útra tért. Kislánya és új kedvese hatására mostanában boldogabb, mint valaha, és tervei között szerepel, hogy feleségül vegye gyermeke anyját. Aurelio a közösségi médiában is aktív, legutóbbi Instagram-sztorijában életvezetési tanácsokat osztott meg követőivel, amelyekben a mértékletes életmód fontosságát hangsúlyozza.

A Ripost idézi Aurelio szavait, amelyekben a fiataloknak szóló tanácsokat ad: "Engedd el ezt a bort. Figyelj! Most ezt a fiataloknak mondom, mert most 30-40-50 évesen téged már hova győzzelek meg. Tudom, hogy én lettem az új Dalai láma, amióta elolvastam 35 könyvet, de ettől függetlenül én azt mondom nektek, hogy a vízzel jártok a legjobban. Egészséges, olcsó és képben vagy tőle. A bortól mi van? Megiszok 3 decit és a világomat nem tudom, le kell feküdjek aludni" – mondta a celeb, aki látszólag komoly változásokat eszközölt az életében.

Aurelio mellett lemezlovas barátja, Pumped Gabo is tartózkodik az alkoholtól, és már egy éve józanul él. A bulikon is így zenél, és a Ripostnak elmondta, hogy közös terveik vannak Aurelioval: "Tuti nosztalgiázunk majd, hiszen megszámlálhatatlan buliban voltunk együtt, nagyon rosszfiúk voltunk. De már nem lesznek mocskos bulik, én egy éve nem iszom alkoholt, Aurelio meg még több ideje. Amikor most két év után találkoztunk, akkor is üdítővel koccintottunk. De nem csak pia, más sem lesz, és csajozás sem lesz. A barátom együtt él a kislánya anyukájával, nagy a szerelem, jó őket boldognak látni, semmire nem cserélné ezt!".