A Property X 2024 élménykonferencia óriási sikert aratott

Május 28-29-30. között került megrendezésre a Portfolio Property X 2024 élménykonferencia, amely az ingatlanpiac, építőipar és finanszírozói szakma kiemelkedő szereplőit hozta össze. A kétnapos szakmai előadások mellett színes programokkal, mint biciklitúra, tesztvezetés és esti zenés szórakozás is várta a résztvevőket.

Az esemény nulladik napján, az "X Cycling" keretében, közel 50 résztvevő vágott neki a Budapestről Balatonfüredig tartó, mintegy 150 kilométeres biciklitúrának, amelyet egy frissítő és közös nyújtás zárt az Etele Plaza-tól indulva a konferencia helyszínén.

A konferencia első napján a core ingatlanpiaci témák kerültek terítékre, mint az iroda, logisztika, retail, turizmus és szállodafejlesztés, valamint az építőipar. Emellett az AI, a finanszírozás, a befektetések és a jövőbeli várakozások is szóba kerültek az előadások és panelbeszélgetések során. A résztvevők a szakmai programok mellett különböző szabadidős tevékenységekben is részt vehettek, mint a nyújtás, a legújabb Lexus modellek tesztvezetése, pétanque és óriás csocsó.

A második nap, amely egyben a konferencia harmadik napja is volt, az ESG témájára fókuszált. A napot néhány lelkes résztvevő jógával és futással kezdte, majd az ESG-törvény rendelkezéseiről és az ingatlanpiacon végbemenő átalakulásokról esett szó.

Az élménykonferencia 2024-ben lezárult, de a szervezők már a 2025-ös eseményre is meghívást intéznek a résztvevők felé.