A Next Top Model Hungary döntőjébe visszatérnek a korábbi versenyzők: Ön szerint ki lesz Magyarország következő topmodellje?

Hamarosan eldől, hogy ki emelkedik ki a legjobb négy versenyző közül, és nyeri meg a Next Top Model Hungary címét. A döntőben a zsűri még nagyobb profizmust és elszántságot vár el a lányoktól.

A múlt hét vasárnapi adásban kialakult a Top 4-es mezőny a Next Top Model Hungary versenyében, miután Jávori Lili és Papp Gabi búcsút intettek a versenynek. A döntőben a versenyzőknek több kihívással is szembe kell nézniük, többek között kifutón való megjelenéssel és Tombor Zoltán fotózásával. Az előzetes információk szerint a korábbi versenyzők is visszatérnek a műsorban, ami tovább fokozza a döntő izgalmát.

A győztes nem csupán a 10 millió forintos fődíjat és a nemzetközi modellkarrier lehetőségét kapja meg, hanem egy kétéves exkluzív szerződést is az Icon Modell Management-tel, amely Palvin Barbara karrierjét is segítette elő.

A TV2 Mokka műsorában a Top 4 versenyző beszámolt az utolsó villában töltött napokról. Lili emlékezetesnek találta az utolsó estét, amikor a döntő előtt a jakuzziban ülve hosszasan beszélgettek. Hawa pedig őszintén nyilatkozott a kapott kritikákról és támadásokról, kijelentve, hogy inkább önmagát adja, mintsem egy másoknak tetsző álarc mögé bújjon.

A verseny végső győztesére a nézők szavazatai is hatással lehetnek. Ön szerint ki fogja megnyerni a versenyt? A választás a következő négy versenyző között dönthető el: Mészáros Lili, Vidéki Vivi, Czibolya Niki, és Hawa. A szavazásra a cikkben található linken keresztül van lehetőség.