Hunyadi Donatella: Több mint cukiskodó úrilány

Hunyadi Donatella, aki a tavalyi Dancing with the Stars műsorban hódított, hamarosan újabb kihívással néz szembe. Az RTL ősszel induló Fort Boyard – Az erőd című műsorában is megcsillogtathatja tehetségét.

A közvélemény sokszor csak egy cukiskodó úrilányként látja, de ő ennél sokkal több. "A hétköznapokban sokkal belevalóbb vagyok, mint hinnék. Olyan lány, aki sokkal szívesebben van szabadidő nadrágban, mint nagyestélyiben" – mondta a story.hu-nak, és a Storynak is megerősítette, hogy a félreértések ellenére nem felel meg annak a képnek, amit sokan gondolnak róla. Dél-Franciaországban, ahol a műsort forgatják, nem lesz szükség a nagyestélyire, de az állóképességére annál inkább.

Heti négyszer edz, és Kocsis Alexandrával, Kozma Dominikkal, valamint Szalay Bencével alkot csapatot. Kiszel Tünde lánya, Donatella, alaposan megfontolta a részvételt, és elárulta, hogy bizonyos alapelveket tart szem előtt, amikor tévéműsorokban való szereplésről van szó.

Donatella számára fontos, hogy ne olyan műsorban vegyen részt, ahol a realityelemek, mint a kiszavazás, a taktikázás és a machinálás dominálnak. "Fontos szempont volt nekem, hogy ebben a műsorban a produktum számít, nem pedig egyéb dolgok" – hangsúlyozta, és hozzátette, hogy semmiképpen nem vállalna szerepet olyan műsorban, ahol ezek a jellemzők dominálnak.