Brutális gyilkosság Rétközberencsen: Tamás tragédiája

Egy 17 éves rétközberencsi fiút, Tamást brutálisan meggyilkoltak, a családja szerint kivégezték, majd alsónadrágra vetkőztették és mindenét eladták.

A tragikus eseményekről a fiú családja nyilatkozott az RTL Híradónak. Elmondták, hogy Tamás az utóbbi időben rossz társaságba keveredett, és a támadóját is ebből a körből ismerte. A fiú hétfőn még elment fodrászhoz, de otthonába már nem tért vissza. A család többször is megpróbálta telefonon elérni, de a hívásokra mindig más válaszolt.

A család szerint Tamást először megpróbálták megverni, de mivel ellenállt, ezért a támadói levették róla a pólóját és megfojtották. A holttestet csak alsónadrágban találták meg, és a család állítása szerint a fiú összes személyes tárgyát eladták.

A gyilkosság gyanúsítottja, a 21 éves H. D. a rendőrségi kihallgatás során beismerte a bűnösségét. Elmondása szerint a bűncselekményt Rétközberencs külterületén követte el, ahol előzetes szóváltást követően egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút. Tamást eszméletlen állapotban hagyta magára, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét.