A Balatonfüred Concours d’Elegance fényűző járművei

Balatonfüreden a hétvégén a régi idők szépséges járgányai lepték el a Tagore sétányt, ahol a látogatók ingyenesen csodálhatták meg a ritka és értékes oldtimer és youngtimer autókat, valamint a klasszikus motorkerékpárokat.

A BMW Group Magyarország támogatásával megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance pénteken kezdődött, és a hétvége folyamán az autók és motorkerékpárok kiállításával, bemutatásával, valamint hét kategóriában történő értékelésével folytatódott. A vasárnapi ünnepélyes díjkiosztó után egy díszkör is helyet kapott a programban.

A BMW idén a legújabb luxusmodelljeit is kiállította, így a látogatók megtekinthették a teljesen elektromos BMW i7-et, a dízel 740d-t, az X7-et, az XM-et, az M3 CS-t és a BMW 8-as Coupé-t, valamint egy különleges kéttónusú fényezéssel ellátott limuzint. Emellett bemutatkozott a vadonatúj háromajtós Mini Cooper és a Mini Countryman SE ALL4, amely a legnagyobb tisztán elektromos Mini.

A motorosok sem maradtak ki a kínálatból, hiszen több új BMW motorkerékpár is megjelent a rendezvényen, köztük a BMW R 1300GS, az F900GS, az F900GS Adventure, az R12, az R18 Transcontinental, az M100XR, valamint az elektromos CE02 és CE04 modellek.

A kilencedik alkalommal megrendezett eseményen készült fotók a parton és a garázsban egyaránt megörökítették a különleges járműveket. Az eseményen készült képek a látogatók számára egy virtuális fotógalériát is kínálnak, ahol a rendezvény hangulatát és a kiállított járművek részleteit is megcsodálhatják.