Adidas csapatfelszerelések a 2024-es párizsi olimpiára

Az Adidas bemutatta a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokra tervezett csapatfelszereléseit, melyeket magyar olimpikonok is felvonultattak egy párizsi eseményen.

Az eseményen jelen voltak Érdi Mária, Pigniczki Fanni, Koch Máté és Manhercz Krisztián magyar olimpikonok, akik az Adidas által tervezett ruházatot viselték. A divatmárka célja, hogy a csapatit és sportolóit egy központi design-történettel összekapcsolja, amely minden egyes nemzet egyedi identitását hirdeti, miközben a sportolók szenvedélyét is kifejezi.

A ruházat tervezése során az Adidas kifejező betűtípusokat és kidolgozott látványvilágot alkalmazott, amely 15 hivatalosan szponzorált csapat ruházatán is látható lesz. A magyar csapat ruházatát a magyar zászló színei ihlették, így a mentazöld, viridián, fehér és élénkpiros árnyalatok dominálnak majd, amelyek a sportolók tüzes szenvedélyét szimbolizálják.

Az Adidas emellett egy 2024-es sportolói csomagot is piacra fog dobni, amely a csapatviseletek mellett kínál majd további termékeket.