Spóroljunk a SPAR akcióival minden héten

Sokan keresik a lehetőséget a spórolásra, és a SPAR üzleteiben most minden héten megtehetik ezt az új Kuponözön promócióval. A bevásárlások során érdemes figyelni a különböző akciókat és kedvezményeket, hiszen hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

A SPAR 2024. április 25-től indítja útjára a Kuponözön akciót, amely során minden 5000 forint feletti vásárlás után egy 300 forintos kupon jár, melyet a következő hét csütörtökétől lehet felhasználni. Az akció hat héten keresztül tart, így minden héten új kuponokat szerezhetünk, amelyek egy hétig érvényesek.

A kuponokat nem csak papír alapon, hanem digitálisan is igénybe vehetjük. Azok a vásárlók, akik a MySPAR applikációt használják, és a SuperShop kártyájukat rögzítik az appban, szintén kapnak hetente egy 300 forint értékű extra kupont. Fontos megjegyezni, hogy egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, és a papíralapú kuponokat nem lehet összevonni a MySPAR kuponnal.

A kedvezmények nem érnek véget a kuponoknál. A SPAR és INTERSPAR áruházakban további árcsökkentő akciók is várnak, több mint 1000 termék árát csökkentették tartósan. A piros árcímkével jelölt termékek keresése további megtakarítást jelenthet a vásárlóknak. Az Árstop EXTRA promóció keretében pedig háromszáz termék ára marad garantáltan alacsony egészen 2024. június 30-ig.

Aki szeretne többet megtudni és készleteit kedvezményesen feltölteni, az további információkat találhat a SPAR honlapján.