Lovas Rozi az anyaságról beszélt

Lovas Rozi, aki két gyermek édesanyja, a Meglepetés magazinnak adott interjúban osztotta meg gondolatait az anyaságról és arról, hogyan egyezteti össze a családi életet a szakmai karrierjével.

Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal két gyermeke, Misa és Izabella közötti kapcsolat erősödéséről és a testvéri összetartásról számolt be. A színésznő elmondta, hogy a gyermeknevelés során a családi harmónia és összhang megteremtése a legfontosabb számára, és hogy a kevésbé lényeges feladatokra képes nemet mondani, hogy azokra koncentrálhasson, amelyek inspirálják őket és hozzáadnak valamit az életükhöz. Lovas hangsúlyozta, hogy a gyerekek mindig első helyen állnak, és a feladatok közötti zsonglőrködés nem mindig könnyű, néha a húr túl van feszítve.

A színésznő szerint az idő fogalma megváltozott számára az anyaság óta, minden a gyerekeikről szól, könnyebben mond nemet bizonyos feladatokra, és szigorúbban rangsorolja azokat. Lovas Rozi azt is elmondta, hogy a gyerekei különböző egyéniségek, de nagyon jó testvérek, akik már képesek együtt játszani és összetartanak, sőt, már ellenük is kötnek szövetséget. A színésznő hálásnak érzi magát, hogy megélhetik a többgenerációs összetartozást, és hogy a gyerekei szeretetben és odafigyelésben részesülnek, amelyek alapvetően hozzájárulnak személyiségük fejlődéséhez.