"Egész nap csak a medencében fürödtem" - Geszti Péter felfoghatatlan luxusban, Andy Vajna Los-Angeles-i villájában lakott

Geszti Péter a kultikus magyar film, A miniszter félrelép kapcsán került közelebbi kapcsolatba Andy Vajnával, ami során a zenész a filmproducer Los Angeles-i villájában is megszállt. Emlékeit most egy adásban osztotta meg a közönséggel.

Geszti Péter és Andy Vajna közötti kapcsolat a közös munka során mélyült el, amikor a zenész a filmproducer meghívására Los Angelesbe utazott. Geszti elmesélte, hogy Vajna annyira megbízott benne, hogy még repülőre is tette, hogy együtt dolgozhassanak. A zenész kezdetben a medencében töltötte az idejét, anélkül, hogy a forgatókönyvön dolgozott volna, de a második hétre összeszedte magát és komolyan vette a munkát.

Geszti büszkén beszélt arról, hogy számos ötletét belevitte a forgatókönyvbe, és örült, hogy Los Angelesben lehetett olyan nevekkel, mint Vajna, Koltai és Kern. Azonban hazatérve kiderült, hogy a beírt poénjai közül csak egy maradt meg a film végleges változatában. Koltai Róbert, aki szintén részt vett az adásban, vigasztalta Gesztit, emlékeztetve arra, hogy az egyik legjobb poén, amelyet nem húztak ki, az ő ötlete volt.