Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge szakítása

Varga Miklós Joe, az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője bejelentette, hogy felbontotta a jegyességét Hrovatin Csengével.

A műsorvezető a közösségi médián keresztül osztotta meg a hírt, hogy bár szeretetteljes kapcsolatot ápolnak, a pár döntése szerint egyelőre külön utakon folytatják. Varga a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy a kapcsolatuk jelenlegi hullámvölgyét a legtöbb pár életében előforduló nézeteltérések okozzák, amelyek megoldásán egyénileg és közösen is dolgoznak.

"Csengével közösen arra a döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kívánunk nyilatkozni a magánéletünkről, hiszen egyikünk sem szeretné kibeszélni a másikat. Annyit azonban elmondhatok, hogy jelen pillanatban egy olyan hullámvölgyet él meg a kapcsolatunk, amilyen a legtöbb pár életében előfordul. Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is" – árulta el Varga a lapnak.

Varga hozzátette, hogy a köztük lévő mérhetetlen szeretet, ragaszkodás és szerelem miatt mindent megtesznek annak érdekében, hogy rendezni tudják a dolgaikat és ne hagyják veszni a kapcsolatukat. Hrovatin Csenge, bár nyilatkozni nem kívánt, egyetértett volt párja szavaival.

A Nyerő Párosban is megfordult jegyesek idén nyáron házasodtak volna össze, de a tervezett esküvő előtt álltak szét. Varga Instagram-történetében tette közzé, hogy szakítottak, és bár nem szeretne bővebben beszélni kapcsolata végéről, minden jót kívánt volt barátnőjének. A Survivor műsorvezetője kifejtette, hogy ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat, és a magánéletük védelme érdekében ennél többet nem szeretne mondani.