Iszak Eszter öltözködési tippeket ad kismamáknak

Iszak Eszter, aki jelenleg első gyermekét várja párjával, Gyurta Dániellel, most öltözködési tanácsokkal látja el a hasonló helyzetben lévő várandós nőket. A műsorvezető és úszó februárban jelentette be, hogy babát várnak, és bár még nem tudják a baba nemét, azt egy későbbi nembejelentő bulin szeretnék felfedni.

Iszak Eszter a közösségi médiában osztott meg néhány fotót, amelyekkel inspirálni szeretné a kismamákat. Elmondása szerint már hónapok óta gondot okoz számára, hogy mit vegyen fel, hiszen egyre több nadrágját kell félretennie. Megoldásként L-es méretű ruhadarabokat vásárolt, amelyeket igyekszik változatosan kombinálni, mivel az öltözködés fontos része a munkájának is.

A műsorvezető azt is megosztotta, hogy a következő időszakban több öltözködési ötletet is fog közölni, hogy segítsen azoknak a kismamáknak, akik hasonló dilemmával küzdenek. Az első tippje szerint a maxi és midi bodycon ruhák különösen előnyösek, mivel szinte minden pocakmérethez jól állnak. Iszak Eszter maga is ilyen ruhát visel az egyik fotóján, oversized műbőrdzsekivel, bakanccsal és baseball sapkával kombinálva, de említést tett arról is, hogy magassarkúval és zakóval is tökéletes választás lehet egy elegánsabb eseményre.