A 444 útikönyv frissítése: Fedezd fel a Dél-Dunántúl rejtett kincseit!

A 444.hu újraírja és kiadja a "444 jó hely Magyarországon" útikönyvet, amely a legjobb helyeket mutatja be az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig. A kiadványt 8 régióra osztják, és a Dél-Dunántúl is kiemelt figyelmet kap, ahol Tolna, Baranya megye, valamint Somogy megye bizonyos részei kerülnek terítékre.

A 444.hu csapata már hosszú ideje kutatja Magyarország legjobb helyeit, és bár számos érdekességet találtak, biztosak abban, hogy az olvasóik még számos új tippet tudnak adni. A Dél-Dunántúl régió, amely magában foglalja Tolna és Baranya megyét, valamint Somogy megye Balatontól távolabbi részeit, gazdag kínálattal rendelkezik: itt található Villány és Szekszárd borvidéke, a Zselicség és az Ormánság természeti szépségei, a Mecsek és a Somogyi-dombság, valamint Pécs városa.

A kiadó külön kíváncsi az olvasók személyes ajánlásaira, legyen szó hangulatos kocsmákról, amelyeket csak a helyiek ismernek, a világ legnyugodtabb falujáról, különlegesen kényelmes és kedves szálláshelyekről vagy bármilyen más érdekességről. Az útikönyv frissítéséhez az olvasók tippjeit a jo@444.hu címen várják, a tárgyban "Dél-Dunántúl" megjelöléssel.

A beérkező levelek írói között tíz szerencsés nyertes kap majd egy példányt a "444 jó hely Magyarországon" könyvből, amely a legjobb helyeket gyűjti össze az országban. A kiadó előre is köszönetet mond minden beérkező tippért, amelyek segítségével még teljesebbé és izgalmasabbá tehetik az útikönyvet.