Rácz Gigi második terhességéről mesélt

A ValóVilág egykori szereplője, Rácz Ildikó, ismertebb nevén VV Gigi, a Mokka műsorában osztotta meg második várandósságának részleteit, és elárulta, hogy otthon szeretné világra hozni gyermekét.

A népszerű valóságshow-ból ismertté vált Rácz Ildikó, aki jelenleg a második gyermekét várja, a Mokka műsorvezetőivel beszélgetett a babavárás izgalmas pillanatairól. Elmondása szerint, bár az első trimeszter megviselte, most már sokkal jobban érzi magát. A 24. hétben járó kismama és férje korábban úgy döntöttek, hogy nem vállalnak több gyermeket, de kislányuk, Panka kistestvér iránti vágya végül megváltoztatta döntésüket. Rácz Ildikó nem árulta el, hogy fiút vagy lányt várnak, de a szülés helyszínével kapcsolatban már biztosak: otthon szeretnék fogadni a család új tagját. Az első szülés pozitív tapasztalatai adták meg a bátorságot ahhoz, hogy a másodikat is otthoni körülmények között tervezzék. "Az elsőnél is felmerült már bennem a gondolat csírája, de azt a férjem hamar elfojtotta. És most már egyikünkben sem volt, hogy nem, hanem hogy ez nekünk való, nekünk lesz kitalálva. Most megpróbáljuk, ha nincs komplikáció, nincs probléma, akkor erre tervezünk." – osztotta meg terveiket a kismama.

A cikkben szereplő információk mellett fontos megemlíteni, hogy a közlekedési helyzet az ország több pontján is bonyolult lehet a nap folyamán. Az M2-es autóúton Vácnál történt súlyos baleset miatt a forgalmat megállították, és nagy torlódás alakult ki mindkét irányból. A baleset az autóút 38-as kilométernél történt, ahol egy személyautó és kamion ütközött össze, a helyszínre a váci és a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy embert emeltek ki az autóból. A közlekedőknek érdemes alternatív útvonalat választaniuk, például a 2-es főúton kerülve. További balesetek és munkálatok miatt több helyen is forgalomkorlátozásokra kell számítani, így az M1-es autópályán, az M7-esen, az M0-s autóúton, valamint a 35-ös főúton is. A részletes tájékoztatást az Útinform nyújtja.