TikTok-sztár, Eva Evans rejtélyes halála

Egyelőre homály fedi a 29 éves TikTok-sztár, Eva Evans halálának körülményeit. A videómegosztó platformon 310 ezer követővel rendelkező tartalomgyártó váratlan halálhírét nővére, Lila Joy erősítette meg Instagram-posztban.

Eva Evans, aki New Yorkban élt, tartalmaival a nagyvárosi huszonévesek mindennapjait mutatta be követőinek. A Coloré hívta fel a figyelmet a tragédiára, amelyről Lila Joy Instagram-bejegyzéséből értesültek.

Lila Joy megrendítő szavakkal emlékezett meg húgáról: "Tegnap kaptuk a hírt, hogy meghalt a mi édes, mesés, kreatív, gondoskodó, vidám Evánk, az én gyönyörű húgom. Egy nap elteltével még mindig a tagadás és az elfogadás állandó körforgásában találom magam, így tudom, milyen hihetetlen és nehéz lesz feldolgozni a hírt. Bárcsak itt lenne most Eva, hogy hivatkozhassak rá! Ő jobban megtalálná a megfelelő szavakat, és el tudná mondani azt, amire én képtelen vagyok" – idézi a bejegyzést a forrás.

A család egyelőre nem nyilatkozott a halál okáról, így az eset körülményei ismeretlenek maradnak.

Eva Evans népszerűségét jól mutatja, hogy profilját közel 310 ezer ember követte, és videói több mint 13 millió kedvelést gyűjtöttek össze. A tartalmak többsége szórakoztató és informatív jellegű volt, amelyek a New York-i élet nehézségeit és örömeit dolgozták fel.

A cikk érzékeny témája miatt az Indamedia Csoport úgy döntött, hogy nem helyez el reklámokat a tartalom mellett.