Négy utazás otthonról: Kaland, rejtély, felfedezés és emberi sorsok

Heti streaming ajánlóban négy különböző sorozatot ismerhetünk meg, amelyek a kaland, rejtély, felfedezés és az emberi sorsok izgalmas világába kalauzolnak el minket.

A tizennyolcadik századi Angliában játszódó "Lázadó Nell" című sorozatban egy gyilkossággal vádolt lány, Nell, egy túlvilágról érkező szellem segítségével próbálja leleplezni a királynő ellen szőtt összeesküvést, és ezzel megóvni Európát az újabb háborútól. A "Ripley" című sorozatban a tehetséges Mr. Ripley, aki egy milliomos apa megbízásából Olaszországból hazahozza a tékozló örököst, sötét terveket sző, hogy a fiú helyébe lépjen.

A "Star Trek: Discovery" ötödik, befejező évadában az U. S. S. Discovery legénysége egy ősi erő nyomába ered, amelynek létezését évszázadok óta titkolják. A magyar "Cella – Letöltendő élet" című antológiasorozatban pedig nyolc különböző emberi sors keresztül mutatja be a büntetés-végrehajtás világának változásait kétszáz év leforgása alatt.

A "Lázadó Nell" sorozatban a főhős, Nell banditaként bujkál a törvény elől, miközben egy szellem segítségével próbálja megakadályozni a királynő elleni összeesküvést. A "Ripley" sorozatban Andrew Scott alakítja a személyiségtolvaj címszereplőt, aki árulással, megtévesztéssel és gyilkossággal akarja elérni célját.

A "Star Trek: Discovery" sorozatban Burnham kapitány és legénysége veszélyes küldetésre indul, hogy megtalálják azt az ősi erőt, amelyet sokan szeretnének birtokolni. A "Cella – Letöltendő élet" sorozat epizódjai 1849 és 2050 között játszódnak, és olyan karakterek sorsát mutatják be, mint az 56-os forradalmár, a gyerekgyilkossággal vádolt anya, vagy a halálbüntetés alól felmentett asszony.