Zsuzsi, a debreceni hős szívbeteg lány végső búcsúztatása

Május 10-én kerül sor a fiatal debreceni lány, Zsuzsi temetésére, aki élete utolsó hónapjaiban megvalósította álmait, és két szívátültetésen is átesett.

Zsuzsi tragédiájáról a Blikk számolt be először, aki sajnos nemrégiben, a múlt héten távozott az élők sorából. A 21 éves lány két szívátültetésen esett át, de szervezete a harmadik szívet már nem fogadta be. Az orvosok utolsó tájékoztatása szerint már csak hetek, vagy hónapok lehettek hátra az életéből.

A debreceni lány, aki a sors nehéz próbatételei ellenére is erősen viselte a betegségét, bakancslistát állított össze, hogy megvalósíthassa álmait. Az elmúlt fél év során az egész ország összefogott, hogy segítsen neki ezen vágyak teljesítésében. Zsuzsi így eljuthatott Budapestre, Rómába, és a Kanári-szigeteken megcsodálhatta a végtelen óceánt.

A búcsúztatásra május 10-én kerül sor, ahol a család, barátok és azok, akik az utolsó hónapokban segítették, végső búcsút vehetnek tőle. Zsuzsi emléke és az általa végigvitt küzdelem mindörökre velünk marad.