Dühös nő a rendőrségen panaszolta be dílerét

Egy nő annyira felháborodott, hogy rossz minőségű drogot kapott, hogy kétszer is hívta a rendőrséget, hogy vizsgálják meg a kábítószert.

Az Indiana állambeli Sarah Harris metamfetamint vásárolt a dílerétől, de úgy érezte, hogy nem kapott megfelelő minőségű árut a pénzéért. Ennek eredményeképpen dühében a rendőrséghez fordult segítségért. A 34 éves nő kétszer is felhívta a rendőröket, és arra kérte őket, hogy vizsgálják meg a drogot.

Harris elmondása szerint megpróbálta felszívni a metamfetamint, de azonnal furcsa érzést tapasztalt, és úgy érezte, szívrohamot kaphat. A nő azt állította, hogy korábban már használt metamfetamint, és akkor nem tapasztalt hasonló problémákat. A rendőrségi hívások során kifejtette, hogy átverés áldozata lett, és felajánlotta, hogy feladja a dílerét is.

A második hívás után a rendőrök a helyszínre érkeztek, ahol Harris átadta nekik a kábítószert tartalmazó zacskót. Emiatt őt magát állították elő drogbirtoklás miatt, és bilincs került a kezére.

A nő ellen jelenleg bírósági eljárás folyik, és akár harminc hónap börtönbüntetést is kaphat drogbirtoklásért. Korábban Harris már többször is összeütközésbe került a törvénnyel, többek között lopás, ittas vezetés és rendzavarás miatt is vádolták már.