Ferihegyi úti horrorbalesetben árván maradt két kislány

Két kislány maradt árván a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt szörnyű baleset következtében, ahol édesanyjuk életét vesztette, amikor autójuk frontálisan ütközött egy száguldozó terepjáróval.

A tragikus baleset csütörtök este történt, amikor a 49 éves nő a párjával éppen a nagyszülőkhöz tartott, hogy ott legyenek a gyermekeikkel. A baleset következtében a két kislány, egy 9 és egy 13 éves lány, akik éppen az idősebbik testvér születésnapját ünnepelték volna, most gyászba borultak.

A Tények riportjában elhangzott, hogy a baleset után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya elfogatóparancsot adott ki a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben utazó nepáli személyek ellen, akiket segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek.

Az áldozat édesanyja a Tényeknek adott megtört, sírós nyilatkozatában elmondta, hogy a rendőrség értesítése után úgy döntött, nem hazudik a kislányoknak, és elmondta nekik, hogy édesanyjuk már nem tér haza. A két gyermek, akik egy évvel ezelőtt veszítették el édesapjukat, most végleg árván maradtak, és a szülők halála mélyen megviselte őket.