Szegedi Fecsóék bemutatták újszülött gyermeküket és a nevét is elárulták

Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyermekük születését követően először mutatták meg a nyilvánosságnak a kisfiút, aki a különleges Evron nevet kapta. A babát nemzetközi helyett egy fővárosi kórházban hozták világra, és a család már hazatérhetett.

Szegedi Fecsó a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy felesége és újszülött gyermekük már otthon vannak a kórházi tartózkodás után. A szülés minden rendben zajlott, bár a kisfiú 10 nappal korábban érkezett, mint azt előzetesen várták. A pár még a szülés előtti szombaton tartott egy babaváró bulit, majd a következő napon már a kórházba kellett sietniük.

Géczi Bea Instagram-történetében osztott meg először egy pólyás fotót az újszülöttről, majd később egy posztban egy képet és egy videót is közzétett, amelyben elárulta a kisfiú nevét: Evron, aki 2024. április 14-én, este 8 órakor született, 2960 grammal és 50 centiméterrel. Az Evron név héber eredetű, jelentése "gyümölcsöző, termékeny", és Magyarországon ritka, hivatalos névnappal nem rendelkezik.

Szegedi elmondása szerint szerdán vihette haza családját, és szerencsére a nagymamák is segítségükre vannak ebben az időszakban. Az üzletember még feldolgozza az eseményeket, de már most tudja, mennyire boldog és hálás azért, hogy immár három fia van. Bár örült volna egy kislánynak is, számára a legfontosabb, hogy felesége és gyermekei egészségesek. A párnak Evron a második közös gyereke, első fiuk, Elliot 2022 őszén jött világra, előző kapcsolataikból pedig szintén egy-egy gyermek született korábban, Edward és Medox. Az Amerikában született Szegedi Elliot Ferenc nevének középső része, Ferenc, szintén héber eredetű, és azt jelenti, „Jahve (az) Isten, Jahve az én Istenem”.