Rudolf Péter hatalmasat esett a Gólkirályság forgatásán

Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója és színész, beszámolt arról, hogy bár sokat gyakorolt, mégis elesett egy önegyensúlyozó eszközön a Gólkirályság című sorozat forgatásán.

Rudolf Péter az RTL Fókuszban mesélt a Gólkirályság című vígjátéksorozat szombati részének forgatásáról. Elárulta, hogy a focizás már gyermekkora óta jelen van az életében, hiszen nagyapja is profi focista volt, és a családjában mindenki sportszerető. A színész szerint ideje lenne elfogadni, hogy egy nő is lehet férfi csapat edzője, hiszen a tudás fontosabb, mint a nem.

A forgatáson Rudolf Péter egy önegyensúlyozó, elektromos meghajtású eszközön, segwayen próbálta megmutatni tudását. Bár sokat gyakorolt, és magabiztosan mozgott az eszközön, végül mégis elesett.

"Voltak súlyos következményei. Azt mondják, hogy az első 20 perc után, amikor az embernek nagy lesz az arca, akkor esik egyet. Nem is fejezném be ezt a gondolatmenetet…" – idézte a színészt az RTL Fókusz, de hozzátette, hogy szerencsére nem esett nagy baja.

A Gólkirályság az A mi kis falunk alkotóinak új heti sorozata, amely egy nem túl sikeres nagyközségi focicsapat mindennapjaiba enged bepillantást, és a történet szerint a csapat véletlenül egy női edzőt szerződtet. A sorozat szereplői között olyan nevek találhatók, mint Lovas Rozi, Hevér Gábor, Sarkadi Kiss János, Schmied Zoltán, Mészáros András, Sztarenki Dóra, Szinetár Dóra, Mohácsi Norbert, Márfi Márk és Kisari Zalán.