Meghosszabbították Balogh Balázs és Bognár György szerződését Pakson

A Paks labdarúgócsapatánál fontos döntések születtek: Balogh Balázs középpályás és Bognár György vezetőedző is hosszabbított a klubbal.

A Paks, mely jelenleg az OTP Bank Ligában a második helyen áll, meghosszabbította Balogh Balázs nyáron lejáró szerződését. A tolnai klub honlapjának csütörtöki híre alapján a kétszeres magyar válogatott játékos új megállapodása 2024 nyaráig érvényes. Balogh, aki eddig 355 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ebből 125 alkalommal a Paks színeiben, kifejezte elégedettségét a hosszabbítással kapcsolatban. "A hosszabbítás tekintetében semmilyen kérdés nem volt bennem. Haraszti Zsolt ügyvezetőnk pontosan tudja, milyenek az érzéseim a klubbal kapcsolatban. Karrierem során eddig a második legtöbb időt tölthettem el itt, és Paks a második otthonunkká vált. Gyorsan, könnyen ment tehát a döntés" – mondta a 33 éves középpályás.

A klub egy nappal korábban jelentette be, hogy Bognár György vezetőedző is marad a csapatnál. A rutinos szakember, aki korábban magyar válogatott labdarúgó volt, szerződését egy évvel meghosszabbították. Bognár 2020 szeptembere és 2022 nyara között már irányította a paksiakat, majd 2023 elején tért vissza a csapathoz. Összesített mérlege 117 találkozón 60 győzelem, 21 döntetlen és 36 vereség. A Paks Bognár György vezetésével kifejezetten eredményes, hiszen jelenleg a tabella második helyén áll, és az őszi szezonban hét év után szorította le az első helyről a Ferencvárost.