Polgár Kriszta és az edzés kihívásai

Polgár Kriszta, a Texasban élő háromgyerekes egykori szépségkirálynő, Instagramon osztotta meg, hogy számára az edzés jelenti azt a tevékenységet, amelyből energiát merít. Azt is elismerte, hogy nem mindig könnyű számára időt szakítani a sportra, különösen három gyerek, a munka és a háztartás mellett.

Polgár Kriszta szerint az edzés adja meg számára azt az érzést, amit mások különböző tevékenységekből merítenek, mint például az olvasás, írás vagy a sütés-főzés. Az edzés során látott eredmények és a mentális stressz oldása motiválják, hogy nap végén időt szánjon magára.

A bejegyzésében Polgár Kriszta arról is beszélt, hogy bár az edzés nem mindig könnyű, hisz abban a mondásban, hogy "ép testben ép lélek". Úgy véli, ha valaki jól érzi magát a testében, az a lelki és mentális állapotán is megmutatkozik. Emellett megemlítette, hogy van egy társa, akivel hasonlóan töltődnek az edzések során.

Polgár Kriszta bejegyzésében őszintén beszámolt arról is, hogy előfordulnak olyan napok, amikor nincs kedve edzeni, sőt, olykor még az edzőterembe menet is meggondolja magát. Azonban hangsúlyozta, hogy az edzés utáni érzés nehezen felülmúlható számára, és büszke arra, hogy példát mutathat a gyerekeinek, akikkel gyakran együtt sportolnak.

Végül arra buzdította követőit, hogy bár egy nap nem 30 órából áll, mégis mindenki számára beleférhet a napjába 30-60 perc testmozgás. Posztjával másokat is szeretne motiválni, és büszke azokra, akik már tesznek magukért, valamint azokra is, akik még csak most készülnek elindulni ezen az úton.

Texasban, ahol Polgár Kriszta él, nemrégiben egy másik figyelemre méltó esemény is történt. Április 8-án, hétfőn a helyiek teljes napfogyatkozást figyelhettek meg, ami különleges látványt nyújtott. A jelenséget sokan várták, és több millióan utaztak az Egyesült Államok azon sávjába, ahonnan a napfogyatkozás jól látható volt. Texasban a napfogyatkozás délután fél 2-től csaknem 4 és fél percen át volt megfigyelhető. Egy közösségi oldalakon megjelent felvétel szerint azonban a napfogyatkozás ideje alatt egy furcsa formájú objektum is átsuhant az égen, ami pánikot okozott a szemtanúk között. A felvételen jól hallható, ahogy az egyik szemtanú azt kiáltja, hogy "Valami keresztülrepült az égen. Mi a f*** volt ez?", míg egy másik azt kiabálta: "Ezek az idegenek, ezek az idegenek!" Az internetezők közül sokan a földönkívüliekkel azonosították a különös objektumot, de akadtak, akik repülőgépnek vélték. A felvétel készítője ezt a képzeletünkre bízta.