Megyeri Csilla a ralipályán is kipróbálja magát

Megyeri Csilla, aki korábban a bokszolásban is megmérette magát, most egy újabb sportágban, a ralizásban teszi próbára a képességeit. Az RTL Reggeli műsorában beszélt arról, hogy vizsgát tett, és ha a tesztelés sikeres lesz, akár már augusztusban versenyen is indulhat.

A televíziós személyiség és influenszer elárulta, hogy a boksz után a ralizás vált szimpatikussá számára, mint egy új kaland és veszélyekkel teli világ. Megyeri Csilla szerint a ralizás egy férfias sport, ahol kevés női pilótát lehet látni, de őt ez nem tántorítja el. Egy többszörös bajnok versenypilóta, aki egyben az exszomszédja is, kereste meg ezzel a lehetőséggel, tudván, hogy Csilla szeret vezetni és hosszú távokat is képes megtenni autóval.

Megyeri Csilla vőlegénye támogatja sportbeli törekvéseit, azonban édesanyja aggódik lánya biztonságáért. Az influenszer elmesélte, hogy édesanyja szerint ő nem normális, mivel a bokszolás során is attól tartott, hogy szétüti a fejét. Most pedig, hogy egy közelmúltbeli baleset után is a ralizást választotta, édesanyja úgy véli, hogy ez a sport nem való nőknek, és attól fél, hogy lánya csak "elbohóckodik" ezzel.