Ludovic Fabregas jövője kérdéses a Veszprémben

A Telekom Veszprém francia beállója, Ludovic Fabregas szerződése 2025-ben jár le, és bár a magyar klubnak lenne lehetősége a szerződés meghosszabbítására, a játékos iránt több külföldi csapat is érdeklődik.

A L’Equipe értesülései szerint Ludovic Fabregas, a Telekom Veszprém világklasszis francia beállósa jövőjét illetően bizonytalanság uralkodik. A magyar csapatnál 2025 nyarán lejáró szerződés után a veszprémi vezetőségnek lenne lehetősége egy évvel meghosszabbítani a megállapodást, azonban a 27 éves kézilabdázó spanyol és francia ajánlatokat is kapott.

A Barcelona, ahol Fabregas 2018 és 2023 között öt szezont töltött, szívesen látná vissza a játékost, és a spanyol média szerint a katalán klub akár négy-öt éves szerződést is kínálna neki. A francia Paris Saint-Germain és a Montpellier, amely a nevelőklubja is egyben, szintén érdeklődik a világbajnok beállós iránt, és úgy tűnik, mindkét csapat kész lenne ismét megküzdeni a játékosért.

Mielőtt azonban Fabregas döntene a jövőjéről, még egy év magyarországi kaland vár rá, hiszen a kézilabdázó a Veszprémmel készül a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésére, ahol április 25-én a dán Aalborg csapatát fogadják.