Kozso komoly elhatározásra jutott: edzésbe kezd

Kocsor Zsolt, azaz Kozso, az Ámokfutók frontembere eldöntötte, hogy komoly edzésprogramba kezd, hogy lépést tudjon tartani fiatalabb kedvesével, Ágicával, aki maratonfutó.

Kozso és Ágica közel tizenöt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és a kapcsolatuk nemrégiben újra erősödött. Ágica, aki korábban Amerikában élt, három évvel ezelőtt költözött haza, és az újbóli találkozás során ismét egymásra találtak. A zenész boldogságát nem titkolja, hiszen párjával nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is harmonikus kapcsolatot ápolnak.

A 59 éves Kozso most úgy döntött, hogy formába lendül, és ebben kedvese, Ágica is támogatja. Az énekes büszkén mesélt arról, hogy párja futónőként már több jelentős maratont is teljesített, többek között a Tokiói, a Londoni, a Chicagói, a Berlini, a New York-i és a Bostoni maratont is.

Kozso elárulta, hogy célja mínusz 30 kiló, és bár korábban az orvosok nyugalomra intették két agyvérzése után, most úgy érzi, eljött az ideje, hogy visszanyerje régi formáját. Az énekes hozzátette, hogy bizonyos édességekről, mint a zserbó és a flódni, nehezen tudna lemondani.